Wij zoeken een Operator.

Voor onze zandverwerkingsinstallatie ‘de Vierlingsbeek’ (gelegen in Alphen/Gelderland) zijn wij op zoek naar een enthousiaste¬†Operator.

In deze functie leg je rechtstreeks verantwoording af aan de ploegchef, voer je all-round productiewerkzaamheden uit aan boord van de zandverwerkingsinstallatie ‘de Vierlingsbeek’ en ben je verantwoordelijk voor het in- en bijstellen van de procesinstellingen. Daarnaast bedien je de kraan en Bobcat, los je eenvoudige storingen op en voer je lichte onderhoudswerkzaamheden uit.

Wij zoeken een collega (m/v) die accuraat, flexibel, resultaatgericht is en goed kan samenwerken.
Het betreft een fulltime dienstverband voor 36 uren per week.

Je profiel

  • LBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur richting techniek
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van en ervaring met productie/baggerwerkzaamheden en drijvend materieel
  • Affiniteit en ervaring met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden
  • In bezit van VCA-en BHV-diploma of bereid zijn de opleidingen te volgen
  • Het bezit van een groot vaarbewijs is een pr√©

Smals biedt een uitdagende functie waarbij je deel uitmaakt van een familiebedrijf met een rijke historie, expertise op het gebied van landschap (her-) ontwikkeling en een sterke reputatie en ambitie om steeds voorop te willen lopen. Korte lijnen, no nonsens en ondernemend management. Goede beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de functie je aan?
Dan nodigen wij je graag uit om jouw brief met motivatie en curriculum vitae per mail te sturen naar cm@smals.com, ter attentie van Claudia Machelessen, manager HRM. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je contact opnemen met Annieke van Ast, Productiemanager bouwgrondstoffen en QHSE, telefoonnummer 0485-335170.