Toe aan de volgende stap in je carrière?

Dan nodigen wij je uit om deze stap samen met ons team te komen zetten.

Voor onze divisie Dredging welke zich bezighoudt met het aannemen van kleine en middelgrote waterbouwkundige- en baggerprojecten (havens, vaarwegen en binnenwateren) zijn wij op zoek naar een ondernemende Projectleider.

In deze uitdagende functie ben je operationeel en financieel verantwoordelijk voor een of meerdere projecten. Je bewaakt de (financiële en operationele) voortgang en onderhoudt tijdens het project de contacten met de opdrachtgever. Aangezien het om zowel nationale als internationale (in West-Europa) projecten gaat, zul je ook met enige regelmaat in het buitenland werkzaam zijn. Je werkt aan de hand van (contractueel) vastgestelde opdrachten en  rapporteert rechtstreeks aan de directeur Operations Dredging.

Gevraagd wordt een projectleider (m/v) met passie voor ruimtelijke en waterbouwkundige projecten. Als persoon ben je klantgericht, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je goed plannen, organiseren en leidinggeven, ben je resultaatgericht en functioneer je goed in teamverband maar kunt ook prima zelfstandig werken.

Je profiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau (civiele techniek of vergelijkbaar)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als aankomend projectleider/hoofd uitvoerder in de waterbouw-/baggersector
  • Kennis van hydraulisch materieel in de waterbouwsector
  • Kennis van en ervaring met (gangbare) methoden voor (internationale) project- en contractmanagement
  • Enige ervaring met het aansturen van internationale projecten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift

Smals Dredging biedt een uitdagende functie waarbij je deel uitmaakt van een familiebedrijf met een rijke historie, expertise op het gebied van landschap (her-)ontwikkeling en een sterke reputatie en ambitie om steeds voorop te willen lopen. Korte lijnen, no-nonsens, veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemend management. Goede beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de functie je aan?
Dan nodigen wij je graag uit om jouw brief met motivatie en curriculum vitae per mail te sturen naar info@smals.com ter attentie van Claudia Machelessen, Manager HRM. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je contact opnemen met de heer René van der Zweep, directeur Operations Dredging, telefoon 06-53825890.